Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Multidimensional analysis of sensory perception and neurophysiological responses to marinated beef cooked by diverse methods
 
 
Titel: Multidimensional analysis of sensory perception and neurophysiological responses to marinated beef cooked by diverse methods
Auteur: Yang, Tianyi
Jiang, Wei
Luo, Chencheng
Hu, Jin
Xu, Wei
Zhang, Peng
Jin, Xiaofei
Zhou, Yuxuan
Liu, Rui
Qian, Zhiyu
Yang, Yamin
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 103 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland