Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 53 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Submerged cultivation of Agaricus bisporus: An alternate approach to utilize corn steep liquor and defatted soya flour to produce novel food
 
 
Titel: Submerged cultivation of Agaricus bisporus: An alternate approach to utilize corn steep liquor and defatted soya flour to produce novel food
Auteur: Tiwari, Pooja
Kumar, Raju
Srivastava, Anita
Sharma, Satyawati
Sahu, Jatindra K.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 100 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 53 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland