Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 52 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Steam-exploded Laminaria japonica polysaccharide improved set yogurt quality: Based on flavor, storage stability and dynamic in vitro digestive properties
 
 
Titel: Steam-exploded Laminaria japonica polysaccharide improved set yogurt quality: Based on flavor, storage stability and dynamic in vitro digestive properties
Auteur: Wu, Jiabin
Lin, Yaqing
Zeng, Zhikun
Wang, Lin
Zhang, Fan
Huang, Hangyu
Zheng, Baodong
Zhang, Yi
Pan, Lei
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 100 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 52 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland