Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 43 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Modified gluten by extrusion can significantly improve the amounts of flavor compounds during the fermentation of umami condiment
 
 
Titel: Modified gluten by extrusion can significantly improve the amounts of flavor compounds during the fermentation of umami condiment
Auteur: Wang, Li-Hao
Qu, Wen-Hui
Jiang, Hui
Xia, Song-Gang
Feng, Xue
Xue, Chang-Hu
Wen, Yun-Qi
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 100 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 43 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland