Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Green extraction of anthocyanin from red cabbage waste using acid whey as a promising bio-based solvent
 
 
Titel: Green extraction of anthocyanin from red cabbage waste using acid whey as a promising bio-based solvent
Auteur: Oliveira, Jaine
Benvenutti, Laís
Albuquerque, Bianca R.
Finimundy, Tiane C.
Mandim, Filipa
Pires, Tânia C.S.P.
Pereira, Carla
Corrêa, Rúbia Carvalho Gomes
Barros, Lillian
Zielinski, Acácio Antonio Ferreira
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 100 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland