Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Exploring the use of rice bran and mung bean as soy substitutes in low-moisture extruded plant-based meat
 
 
Titel: Exploring the use of rice bran and mung bean as soy substitutes in low-moisture extruded plant-based meat
Auteur: Charlie, Evangeline Aldrich
Angrainy, Hanny
Kantrong, Hataichanok
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 100 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland