Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Thermal pretreatments of carrot pieces using different heating techniques: Effect on quality related aspects
 
 
Titel: Thermal pretreatments of carrot pieces using different heating techniques: Effect on quality related aspects
Auteur: Lemmens, Lien
Tibäck, Evelina
Svelander, Cecilia
Smout, Chantal
Ahrné, Lília
Langton, Maud
Alminger, Marie
Van Loey, Ann
Hendrickx, Marc
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 10 (2009) nr. 4 pagina's 8 p.
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland