Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Effect of stabilizers, oil level and structure on the growth of Zygosaccharomyces bailii and on physical stability of model systems simulating acid sauces
 
 
Titel: Effect of stabilizers, oil level and structure on the growth of Zygosaccharomyces bailii and on physical stability of model systems simulating acid sauces
Auteur: Zalazar, Aldana L.
Gliemmo, MarĂ­a F.
Campos, Carmen A.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 85 (2016) nr. C pagina's 200-208
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland