Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Entrapment in food-grade transglutaminase cross-linked gelatin–maltodextrin microspheres protects Lactobacillus spp. during exposure to simulated gastro-intestinal juices
 
 
Titel: Entrapment in food-grade transglutaminase cross-linked gelatin–maltodextrin microspheres protects Lactobacillus spp. during exposure to simulated gastro-intestinal juices
Auteur: Nawong, Siriwan
Oonsivilai, Ratchadaporn
Boonkerd, Nantakorn
Truelstrup Hansen, Lisbeth
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 85 (2016) nr. C pagina's 191-199
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland