Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Impact of starter cultures and fermentation techniques on the volatile aroma and sensory profile of chocolate
 
 
Titel: Impact of starter cultures and fermentation techniques on the volatile aroma and sensory profile of chocolate
Auteur: Crafack, Michael
Keul, Hanna
Eskildsen, Carl Emil
Petersen, Mikael A.
Saerens, Sofie
Blennow, Andreas
Skovmand-Larsen, Mathias
Swiegers, Jan H.
Petersen, Gert B.
Heimdal, Hanne
Nielsen, Dennis S.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 63 (2014) nr. PC pagina's 11 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland