Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Enological potential of chestnut wood for aging Tempranillo wines part I: Volatile compounds and sensorial properties
 
 
Titel: Enological potential of chestnut wood for aging Tempranillo wines part I: Volatile compounds and sensorial properties
Auteur: Alañón, M.E.
Schumacher, R.
Castro-Vázquez, L.
Díaz-Maroto, I.J.
Díaz-Maroto, M.C.
Pérez-Coello, M.S.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 51 (2013) nr. 1 pagina's 10 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland