Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Emulsifying and foaming properties of β-lactoglobulin modified by heat treatment
 
 
Titel: Emulsifying and foaming properties of β-lactoglobulin modified by heat treatment
Auteur: Moro, Andrea
Báez, Germán D.
Ballerini, Griselda A.
Busti, Pablo A.
Delorenzi, Néstor J.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 51 (2013) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland