Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 47 gevonden artikelen
 
 
  Chemical evaluation and thermal behavior of Brazil nut oil obtained by different extraction processes
 
 
Titel: Chemical evaluation and thermal behavior of Brazil nut oil obtained by different extraction processes
Auteur: Santos, O.V.
CorrĂȘa, N.C.F.
Soares, F.A.S.M.
Gioielli, L.A.
Costa, C.E.F.
Lannes, S.C.S.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 47 (2012) nr. 2 pagina's 6 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 47 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland