Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 47 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of virgin olive oil from Leucocarpa cultivar by chemical and DNA analysis
 
 
Titel: Characterization of virgin olive oil from Leucocarpa cultivar by chemical and DNA analysis
Auteur: Pasqualone, Antonella
Di Rienzo, Valentina
Blanco, Antonio
Summo, Carmine
Caponio, Francesco
Montemurro, Cinzia
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 47 (2012) nr. 2 pagina's 6 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 47 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland