Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Gas-liquid chromatographic determination of total and free cholesterol in egg pastas
 
 
Titel: Gas-liquid chromatographic determination of total and free cholesterol in egg pastas
Auteur: Agulló, Enrique
Gelós, Berta Susana
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 29 (1996) nr. 1 pagina's 77-80
Jaar: 1996
Inhoud:
Uitgever: Canadian Institute of Food Science and Technology
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland