Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 87 gevonden artikelen
 
 
  Current physical processing technologies for salt reduction in prepared dishes
 
 
Titel: Current physical processing technologies for salt reduction in prepared dishes
Auteur: Hu, Jian
Tao, Yuan
Jiao, Xidong
Chen, Xing
Zhang, Nana
Yan, Bowen
Tang, Xiangwei
Huang, Jianlian
Chen, Wei
Fan, Daming
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 214 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 87 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland