Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 87 gevonden artikelen
 
 
  Cultured biomass enhances the flavor and nutrition characteristics of biomass/plant hybrid cultured meatballs
 
 
Titel: Cultured biomass enhances the flavor and nutrition characteristics of biomass/plant hybrid cultured meatballs
Auteur: Meng, Zi-Qing
Tang, Chang-Bo
Tao, Tian-yi
Song, Wenjuan
Li, Chun-Bao
Qi, Jun
Ding, Shi-jie
Zhou, Guang-Hong
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 214 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 87 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland