Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 87 gevonden artikelen
 
 
  Decoding the flavor of traditional Chinese stir-fried pork cuisine: Development of a sensory wheel and exploration of the relationship between sensory attributes and aroma compounds
 
 
Titel: Decoding the flavor of traditional Chinese stir-fried pork cuisine: Development of a sensory wheel and exploration of the relationship between sensory attributes and aroma compounds
Auteur: Wang, Ziqiang
Nie, Tianjie
Gao, Yue
Zhang, Huiying
Chen, Haitao
Wang, Shuqi
Sun, Baoguo
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 214 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 87 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland