Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Characteristics of the fermented chicken products by Lactobacillus strains in different fermentation processes
 
 
Titel: Characteristics of the fermented chicken products by Lactobacillus strains in different fermentation processes
Auteur: Jiang, Ting
Anjum, Rameesha
Zhang, Haiqian
Han, Chuanhu
Wu, Peng
Ji, Junwu
Zhang, Tao
Pan, Daodong
Ou, Mingjuan
Wu, Zhen
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 212 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland