Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Comparative study on the alleviating effect of neohesperidin dihydrochalcones and its synthetic precursor neohesperidin on ovalbumin-induced food allergy
 
 
Titel: Comparative study on the alleviating effect of neohesperidin dihydrochalcones and its synthetic precursor neohesperidin on ovalbumin-induced food allergy
Auteur: Liu, Xin
Wang, Chen
Tang, Sheng
Wang, Ge
Huang, Yaoxin
Yang, Feiyang
Tan, Xiang
Bai, Junying
Huang, Linhua
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 212 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland