Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 96 van 104 gevonden artikelen
 
 
  The synergistic effects of NaOH and NaCl on the gel properties, digestive characteristics, and product quality of salted preserved egg white
 
 
Titel: The synergistic effects of NaOH and NaCl on the gel properties, digestive characteristics, and product quality of salted preserved egg white
Auteur: Yan, Sizhen
Han, Tianfeng
Xue, Hui
Wang, Ping
Tu, Yonggang
Zhao, Yan
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 211 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 96 van 104 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland