Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 104 gevonden artikelen
 
 
  Effects of co-fermentation with different erythritol producing abilities Yarrowia lipolytica on the flavor, functionality, and sensory characteristics of Huangjiu
 
 
Titel: Effects of co-fermentation with different erythritol producing abilities Yarrowia lipolytica on the flavor, functionality, and sensory characteristics of Huangjiu
Auteur: Li, Shen
Yang, Yijin
Xia, Yongjun
Ni, Li
Han, Di
Ai, Lianzhong
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 211 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 104 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland