Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 104 gevonden artikelen
 
 
  Effect of amorphous degree on the structure of octenyl succinate anhydride starch and emulsion stability
 
 
Titel: Effect of amorphous degree on the structure of octenyl succinate anhydride starch and emulsion stability
Auteur: Zhang, Zheming
Li, Lingjin
Gu, Baoxin
Gu, Zhengbiao
Cheng, Li
Hong, Yan
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 211 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 104 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland