Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 100 gevonden artikelen
 
 
  Effect of xylose glycation and ultrasonication on the interfacial properties and physicochemical stability of silkworm pupa protein-stabilized Pickering emulsion and its applicability in emulsion-filled hydrogels
 
 
Titel: Effect of xylose glycation and ultrasonication on the interfacial properties and physicochemical stability of silkworm pupa protein-stabilized Pickering emulsion and its applicability in emulsion-filled hydrogels
Auteur: Xu, Haining
Chandrapala, Jayani
Dabbour, Mokhtar
Mintah, Benjamin Kumah
Huang, Liurong
Dai, Chunhua
Ma, Haile
He, Ronghai
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 209 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 100 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland