Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 100 gevonden artikelen
 
 
  Effect of cheese-making and ripening processes on the anti-Clostridium activity of Lactococcus strains
 
 
Titel: Effect of cheese-making and ripening processes on the anti-Clostridium activity of Lactococcus strains
Auteur: Morandi, Stefano
Silvetti, Tiziana
Bonazza, Francesca
Siciliano, Rosa Anna
Mazzeo, Maria Fiorella
Stuknyte, Milda
De Noni, Ivano
Brasca, Milena
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 209 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 100 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland