Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 108 gevonden artikelen
 
 
  Anti-obesity potential of chickpea fermented by Lactiplantibacillus sp. (PMS-A6) from salted oyster: UPLC-ESI-Q-TOF-MSE profiling and in-vitro/in-vivo validation
 
 
Titel: Anti-obesity potential of chickpea fermented by Lactiplantibacillus sp. (PMS-A6) from salted oyster: UPLC-ESI-Q-TOF-MSE profiling and in-vitro/in-vivo validation
Auteur: Mohan, Harshavardhan
Muthukumar Sathya, Pavithra
Acharya, Satabdi
Park, Jung-Hee
Ramalingam, Vaikundamoorthy
Yang, Hee-Jong
Jeong, Do-Youn
Oh, Byung-Taek
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 208 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 108 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland