Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 108 gevonden artikelen
 
 
  Effect of oxygen concentration on volatile compounds and their formation in Keemun black tea fermentation
 
 
Titel: Effect of oxygen concentration on volatile compounds and their formation in Keemun black tea fermentation
Auteur: Jiang, Yanqun
Chen, Zhenbin
Zhang, Jixin
Zhao, Wei
Sheng, Caiyan
Lu, Mingxia
Li, Tiehan
Ning, Jingming
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 208 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 108 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland