Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Impact of protein ratio and thermal treatment on the aggregation and rheological properties of high-concentrated milk and pea protein suspensions
 
 
Titel: Impact of protein ratio and thermal treatment on the aggregation and rheological properties of high-concentrated milk and pea protein suspensions
Auteur: Nascimento, Luis Gustavo Lima
da Silva, Raiane Rodrigues
Odelli, Davide
Descamps, Amandine
Trivelli, Xavier
Casanova, Federico
Marie, Rodolphe
Martins, Evandro
de Carvalho, Antônio Fernandes
Delaplace, Guillaume
de Sá Peixoto Junior, Paulo Peres
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 206 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland