Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Effect of pressing pressure and time on the quality characteristics of firm tofu
 
 
Titel: Effect of pressing pressure and time on the quality characteristics of firm tofu
Auteur: Zhang, Tong
Zhang, Hui
Xu, Jingting
Guo, Shuntang
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 206 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland