Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 80 van 110 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical and microstructural properties of frozen cooked noodles during frozen storage affected by enzymatically interesterified soybean oil-based plastic fat
 
 
Titel: Physicochemical and microstructural properties of frozen cooked noodles during frozen storage affected by enzymatically interesterified soybean oil-based plastic fat
Auteur: Hou, Liuyu
Zhao, Beibei
Wu, Chuanjing
Liu, Ting
Liu, Xinru
Li, Hua
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 203 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 80 van 110 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland