Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 81 van 110 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical and rheological characteristics of commercial Greek-style yogurt enriched with Polygonum cuspidatum roots or the P. Cuspidatum β-cyclodextrin inclusion complex
 
 
Titel: Physicochemical and rheological characteristics of commercial Greek-style yogurt enriched with Polygonum cuspidatum roots or the P. Cuspidatum β-cyclodextrin inclusion complex
Auteur: Espinosa-Andrews, Hugo
Haro-González, José Nabor
Barbosa-Nuñez, Jorge Alejandro
Aguirre-Mandujano, Eleazar
Calleros, Consuelo Lobato
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 203 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 81 van 110 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland