Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 48 van 110 gevonden artikelen
 
 
  Elucidation of crystallization mechanism of high-purity diacylglycerol from nano-crystal to three dimensional-network by controlling cooling rate
 
 
Titel: Elucidation of crystallization mechanism of high-purity diacylglycerol from nano-crystal to three dimensional-network by controlling cooling rate
Auteur: Mao, Yilin
Zheng, Yilan
Kang, Dianlong
Lee, Yee-Ying
Li, Ying
Wang, Yong
Zhang, Zhen
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 203 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 48 van 110 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland