Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 105 van 110 gevonden artikelen
 
 
  The rapid fermentation of Euphausia superba sauce and revealing of the relationship between key flavor compounds and core microorganisms
 
 
Titel: The rapid fermentation of Euphausia superba sauce and revealing of the relationship between key flavor compounds and core microorganisms
Auteur: Qu, Wenhui
Wang, Lihao
Kong, Qing
Li, Ruoshu
Liu, Weijia
Fu, Zhanfei
Wen, Yunqi
Xue, Changhu
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 203 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 105 van 110 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland