Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 104 van 110 gevonden artikelen
 
 
  The impact of fish oil oxidation on interfacial properties and system stability of cod protein
 
 
Titel: The impact of fish oil oxidation on interfacial properties and system stability of cod protein
Auteur: Yang, Ting-qi
Jiang, Kaiyu
Liu, Sheng-hai
Wang, Meng-hui
Dong, Xiu-ping
Guo, Xiao-ming
Zhu, Bei-wei
Gong, Wei
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 203 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 104 van 110 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland