Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 110 gevonden artikelen
 
 
  Assessment of wheat Qu fermented at medium and high temperatures: Effects of Bupleurum addition on fermentation characteristics, volatile profiles, and microbial communities
 
 
Titel: Assessment of wheat Qu fermented at medium and high temperatures: Effects of Bupleurum addition on fermentation characteristics, volatile profiles, and microbial communities
Auteur: Han, Xingquan
Ma, Tongwei
Wu, Yutong
Liu, Qinqin
Marie-Colette, Akumawah Kyen
Mi, Lan
Wang, Jing
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 203 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 110 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland