Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 67 van 121 gevonden artikelen
 
 
  Improved the quality of dietary for older with dysphagia by κ-carrageenan/inulin: Textural, rheological, oral process and 3D printing properties
 
 
Titel: Improved the quality of dietary for older with dysphagia by κ-carrageenan/inulin: Textural, rheological, oral process and 3D printing properties
Auteur: Yu, Xiliang
Li, Chen
Zhou, Mengdi
Prakash, Sangeeta
Dong, Xiuping
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 202 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 67 van 121 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland