Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 66 van 121 gevonden artikelen
 
 
  Impact of oil phase volume fraction on the characteristics of w/o/w emulsions stabilized with alkali-heat-treated rice residue glutelin
 
 
Titel: Impact of oil phase volume fraction on the characteristics of w/o/w emulsions stabilized with alkali-heat-treated rice residue glutelin
Auteur: Wang, Zhixiao
Guo, Yuanbo
Fu, Xiangjin
Zhang, Jianan
Lin, Qinlu
Long, Zhao
Guo, Weidan
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 202 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 66 van 121 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland