Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 68 van 121 gevonden artikelen
 
 
  Incorporation of transglutaminase potentially promoted the gelling properties and sensorial attributes of lysine-rich salt-reduced frankfurters
 
 
Titel: Incorporation of transglutaminase potentially promoted the gelling properties and sensorial attributes of lysine-rich salt-reduced frankfurters
Auteur: Zhang, Jingming
Li, Xin
Li, Cheng
Kong, Baohua
Sun, Fangda
Cao, Chuanai
Zhang, Hongwei
Liu, Qian
Huang, Xinning
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 202 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 68 van 121 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland