Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 96 van 118 gevonden artikelen
 
 
  Study on protein hydrolysis and microbial community changes during the fermentation of pork loin ham mediated by electrical stimulation
 
 
Titel: Study on protein hydrolysis and microbial community changes during the fermentation of pork loin ham mediated by electrical stimulation
Auteur: Liu, Yehua
Li, Hongying
Li, Mingming
Liu, Linggao
Lu, Kuan
Bi, Shenghui
Zhou, Mixin
Chen, Li
Lan, Lisha
Wei, Minping
Zhou, Ying
Zhu, Qiujin
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 201 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 96 van 118 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland