Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 118 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing the physical and oxidative stability of hempseed protein emulsion via comparative enzymolysis with different proteases: Interfacial properties of the adsorption layer
 
 
Titel: Enhancing the physical and oxidative stability of hempseed protein emulsion via comparative enzymolysis with different proteases: Interfacial properties of the adsorption layer
Auteur: Wang, Qingling
Sun, Xi
Tang, Ziwei
Cao, Yanyun
Yu, Hai
Wu, Mangang
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 201 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 118 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland