Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 73 van 94 gevonden artikelen
 
 
  Protein oxidation: The effect of different preservation methods or phenolic additives during chilled and frozen storage of meat/meat products
 
 
Titel: Protein oxidation: The effect of different preservation methods or phenolic additives during chilled and frozen storage of meat/meat products
Auteur: Günal-Köroğlu, Deniz
Yılmaz, Hilal
Gultekin Subasi, Busra
Capanoglu, Esra
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 200 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 73 van 94 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland