Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Preparation of Fangxian traditional Xiaoqu and its evolution of microbial communities and aroma compounds during fermentation
 
 
Titel: Preparation of Fangxian traditional Xiaoqu and its evolution of microbial communities and aroma compounds during fermentation
Auteur: Zheng, Siman
Huang, Mingquan
Yang, Wu
Wang, Zhongchao
Ren, Qing
Li, Hailan
Wu, Jihong
Meng, Nan
Li, Jinchen
Wang, Bowen
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 199 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland