Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Physical and oxidative stability of babassu (Orbignya phalerata mart) oil in water nanoemulsions: Effect of oil and guar gum concentrations
 
 
Titel: Physical and oxidative stability of babassu (Orbignya phalerata mart) oil in water nanoemulsions: Effect of oil and guar gum concentrations
Auteur: Marques, Malú de Andrade
Serrano, Beatris Mendes
Paulo, Linamarys Aparecida de Oliveira
Ramos, Luana Cristina da Silva
Simiqueli, Andréa Alves
Rocha, Felipe
Minim, Valéria Paula Rodrigues
Minim, Luis Antonio
Vidigal, Márcia Cristina Teixeira Ribeiro
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 199 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland