Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 73 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Insight into structural changes in heat-induced whey protein-fucoidan hydrogel by SR-IR and molecular docking techniques
 
 
Titel: Insight into structural changes in heat-induced whey protein-fucoidan hydrogel by SR-IR and molecular docking techniques
Auteur: Xiang, Huiyu
Jiang, Zhimo
Tao, Weibing
Lv, Siyi
Li, Yilong
Peng, Jirun
Wang, Chenhao
Ju, Hanxun
Sun, Xiaomeng
Li, Chun
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 197 () nr. P1 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 73 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland