Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 72 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Influences of lactic acid bacteria strains on the flavor profiles, metabolites and quality characteristics of red yeast rice produced by solid-state fermentation
 
 
Titel: Influences of lactic acid bacteria strains on the flavor profiles, metabolites and quality characteristics of red yeast rice produced by solid-state fermentation
Auteur: Gong, Zihan
Wu, Zhengyan
Yang, Qi
Liu, Jun
Jiao, Pengfei
Tang, Chenglun
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 197 () nr. P1 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 72 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland