Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 69 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Improvement in the oxidative stability of microencapsulated linseed oil using carob protein hydrolysates and multilayer emulsions
 
 
Titel: Improvement in the oxidative stability of microencapsulated linseed oil using carob protein hydrolysates and multilayer emulsions
Auteur: França, Pedro Renann Lopes de
Gontijo, Larissa Torres
Nascimento, Raul Favaro
Cunha, Rosiane Lopes
Kurozawa, Louise Emy
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 197 () nr. P1 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 69 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland