Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 68 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Improved qualities of cod-rice dual-protein gel as affected by rice protein: Insight into molecular flexibility, protein interaction and gel properties
 
 
Titel: Improved qualities of cod-rice dual-protein gel as affected by rice protein: Insight into molecular flexibility, protein interaction and gel properties
Auteur: Xie, Yisha
Yang, Feng
Shu, Wenjing
Zhao, Kangyu
Huang, Yizhen
Liu, Qingqing
Yuan, Yongjun
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 197 () nr. P1 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 68 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland