Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Effect of salt and alkali on the viscoelastic behavior of noodle dough sheet with different wheat starch granule sizes
 
 
Titel: Effect of salt and alkali on the viscoelastic behavior of noodle dough sheet with different wheat starch granule sizes
Auteur: Shang, Jiaying
Liu, Chong
Li, Limin
Hong, Jing
Liu, Mei
Liu, Zipeng
Zhao, Bo
Zheng, Xueling
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 197 () nr. P1 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland