Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Effect of pre-acidification induction on the physicochemical features, myofibrillar protein microstructure, and headspace volatiles of ready-to-cook goose meat
 
 
Titel: Effect of pre-acidification induction on the physicochemical features, myofibrillar protein microstructure, and headspace volatiles of ready-to-cook goose meat
Auteur: Cheng, Yan
Zheng, Yuanrong
Cai, Xintong
Wang, Libin
Zhou, Changyu
Cao, Jinxuan
Tong, Changmin
Wang, Jianhui
Sun, Yangying
Wang, Zhaoshan
Barba, Francisco J.
Pan, Daodong
Wu, Zhen
Xia, Qiang
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 197 () nr. P1 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland