Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Dynamic changes in dissolved oxygen concentration, microbial communities, and volatile compounds during industrial oak-barrel fermentation of Sauvignon Blanc wine
 
 
Titel: Dynamic changes in dissolved oxygen concentration, microbial communities, and volatile compounds during industrial oak-barrel fermentation of Sauvignon Blanc wine
Auteur: Zhang, Taoxian
Liao, Zusong
Li, Zhaohui
Liu, Yunqi
Liu, Yanlin
Song, Yuyang
Qin, Yi
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 197 () nr. P1 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland